TÄSSÄKIN SITTEN NÄIN KÄVI. SE, ETTÄ TAMPERELAISELLE EI KELPAA SUORA JATKO ILMARI NURMISEN KRITIIKKIIN KERTOO MINUN HYLLYTTÄMISESTÄNI MYÖS TAMPERELAISESSA.ONHAN SIELLÄ PÄÄTOIMITAJA VAIHTUNUT MUTTA JOS ILMAISJAKELULEHTI LUOPUU PAIKALLISTEN PÄÄTÖSTEN KRITIIKISTÄ JA SIIRTYY RUOKARESEPTILINJALLE NIIN NÄIVETTYYHÄN SE PYSTYYN. NIINHÄN ON JO OSITTAIN KÄYNYT.SUURTAMPERE LEHTI ON TURVONNUT MAINOSTEN JA SISÄLLÖN VOIMALLA.NE ON SISARUKSIA. 

Pohjolankadun palveluparatiisi

Tamperelaisen viikonvaihteen 16-17.8 numerossa oli opiskelija ILMARI NURMISEN todella tarpeellinen kirjoitus Tammelan palvelukeskuksen säilyttämisestä nykyisessa kiinteistössä.Olen käynyt ko paikassa viimeisen 4-5 vuoden ajan vähintään kerran viikossa.Käynti koostuu ensin saliin puolella aterioimalla ja sen jälkeen kahvilatilaan seurustelemaan kahvikupn kanssa samojen ystävien kanssa. Sosiaaalisena tapahtumana se on erittäin tärkeä.n.12 henkilön ikäjaakaumua on n. 75-85 löytyypä yksi ysikymmpinenkin.Siitä pöydästä irtoaa hyviä neuvoja jokaiselle . Sellaista sairautta ei olekaan ettei sitä olisi joku sairastanut tai juuri sairastaa. Taitavat kaikki olla leskiä. Olen ainoa vaimon kanssa elävä.
Ilmari Nurmisen kirjoituksesta käy ilmi millä perusteilla Pohjolankadulle siirtoa perustellaan,Enköhän omalla kokemuksellani pysty lyhyesti perustelemaan,että niistä jokainen on valhetta. Tilojen koko on erinomaisen sopiva.Ruokasalin puolella on riittävän väljää ja joskus sopivan ahdasta niin että ihmiset saavat ruokailun yhteydessä uusia ihmiskontakteja. Tilat ovat erinomaisen käytänöllsiä ja kahvilan tila oikein sopivan kokoinen ja valoisa.Sisäpihalla ei mitään vaaratilanteita aiheude.Sisäänkäyntioven edessä on liikenneympyrä jossa palveluautot pääsevät kääntymään, jättämään tai noutamaan asiakkaansa tai omaisensa ruokailemaan tai terveyspalveluihin. Asia kertoo lautakunnan jäsen tasosta, passiivisuudesta ja laiskuudesta. He ovat valmiina tässäkin asiassa tekemään väärän päätökse  "säkki päässä".Jos eivät itse jaksa vaivautua paikanpäälle niin eivätkö he tunne ketään ikäihmistä jolta kysyisivät asioiden oikea laitaa.
Lopuksi se mihinkä luulen olevan tämän asian koiran olevan haudattuna. Mikä kaupungin toimintayksikkö pyrkii siirtymään mieleiselleen paikalle Itsenäisyydenkadulle.Se on jo tiedossa.Pakko olla  koska juuri sentähden siirto tapahtuu.Apulaispormestarin pitäisi se kertoa julkisuuteen niin munat voitaisiin laittaa oikeaan koriin.Toivon myös,että lautakunnan nykyiset jäsenet eivä asettuisi enään seuraavissa kunnallisvaaleissa ikäihmisten ehdokkaiksi ääniä kalastelemaan.
Jukka koo Salonen ,Tanhuankatu 28.33560 Tampere. 040-55088779