On aikaa vierähtänyt siitä kun viimeksi kävin lueskelemassa paikallispolitikkojen kirjoitelmis netissä. Nyt sen tein.Tavaraahan löytyi kottikärryllisin. Vaikuttava ja jotenkin kohtalonmakuinen on valtuuston puheenjohtajan IRENE ROIVAISEN  otsikolla " Kellot soivat Jukka Koo Saloselle".Juttu on vastine kirjoitukselleni jossa käsittelin rantatunnelin mahdollisia vaikutuksia vaalirahoituksiin ja samalla vaaliennusteen. Onneksi ne kellot eivät nyt vielä soineet Kalevankangaan siunauskappelissa vaikka se oli pari viikkoa sitten lähellä kun hälytysajoneuvo haki minut Acutaan yöllä kesämökiltä.Se vaan on mukavaa kun samaa juttuani  esim.JARI HEINONEN piti hyvänä ja perusteltuna. Eikä Jari ollut ainoa.Pitkäntunnelin vaalit siis ovat tulossa. Eräs vastineen kirjoittaja  kyllä hyvin perusteli Roivaisen taloudellisen kokemuksen tason. Mielenkiintoinen asenne itseeni on PAHOLAISEN ASIANAJAJALLA. Ei näiden mielipidekirjoitusten tarkoitus voi olla kaikkien mieleen jos tarkoitus on ,että ne sisältävät konreettisen mielipiteen josta kirjoittamista kirjoittaja pitää välttämättömänä.Kunnallisvaalit lähestyessään vaikuttavat kyllä melko typerästi teksteihin.Muistan hyvin kun kuusi vuotta sitten demarit tekivät sairaanhoitaja TARJA JOKISESTA teknistä päätöksentekoa  johtavan apulaisppormestarin. Olen viimeiset kuusi vuotta kysellyt kuinka tämä kaikki järjettömyydet kasannut  päätös syntyi.Kukaan ei osaa vastata.
Nyt Tarja Jokinen on nyt  kirjoittanut aivan hurmioituneen vaaliohjelmansa blogi-sivuilleen. Jos se on hänen itse kirjoittamansa niin ainekirjoitusnumero olisi ihan kohtuullinen. Tarja Jokinen on Tarja Jokinen vaikka sen voissa paistaisi.Tarja on myös katkeroitunut väärälle alalle kouluttautunut nuori nainen ´joka ei kyennyt etenemään edes osastonhoitajaksi. Työilmaston myrkyttäminen ei siihen yhtälöön oikein sovi.
Niissä lukemissani kirjoituksissaan Tarja Jokinen vaittää ,että olen jotenkin katkeroitunut virkamies. Samoin hän mainitsee ERKKI AXENIN tehneen.Lisäksi hän väittää, että en kuulu Demarien sisäpiiriin. Hän siihen kuuluu ja he päättävät asioista, valtuutetut ja valtuustoehdokkaat. Tässä nyt on mahdollisuus kysyä Tarjalta ja samalla panna vastausta odottamaan ne jotka Tarjan väitteet ovat lukeneet. TARJA 1. Olet pitkän tunnelin kannattaja vastoin valtuustoryhmän vaaliohjelmaa. Epämoraalisesti suostuit vastustamaan pitkää tunnelia jotta pääsisit vaytuustoehdokkaaksi.TARJA 2. Miksi osallistut Lasse Eskosen härskeihin juonitteluihin. Miksi päädyit äänestämään Turkkilaista taxi-kuljettajaa vastaehdokkaaksi nykyiselle kunnallisjärjestön puheenjohtajalle Tiedätkö,että Lasse Eskonen on luvannut jo Anne Tervolle apulaispormestrin paikan vaikka vaalien tulostakin vielä odotellaan.,Eskonen odottaa näköjään äänivyöryä itselleen.Sisäpiiriläisenä tietysti tiedät, anteeksi vain kun epäilin.Tiedät varmaan myös,että vaalien jälkeen LEENA KOSTIAINEN JA  IRJA TULONEN jatkavat apulaispormestareina. Kun SIRKKA-LIISA VIRTANENKIN palaa apulaipormestariksi niin eipä sinulle paljon liikkumavaraa jää.  Sinulle on tärkeintä olla valtuustoehdokkaana jotta varavaltuutettunakin säilytät mahdollisuuden lautakunta ja johtokuntapaikkoihin. Sisäpiiriläisenä sinun nyt pitäisi osata valita yhteityökumppanisi oikein jotta edes jonkin arpalipun saisit nostettua.TARJA 3. Tapaamme 1.10 raatihuoneella Tamperepäivän vastaaotolla.Haluan sinun tietävän, että ympärille keräämässäsi ehtoollisseurueessa on myös Juudas Iskariot.En voi toivottaa sinulle poliittista menestystä. Tämä Turkkilainen taxi-kuski oli todellinen moka. Toivotan vain sielunrauhaa vaalituloksen selvittyä. Olet sentään käväissyt vallan huipulla ilman ansioita. Siihen harva pystyy.
Monet eläkeläiset ratkaisevat ristisanoja jab sudokuja. Olen itselleni luonut pientä roolia mielipidekirjoittajana. Ei siinä paljon uusia ystäviä saa mutta mielenkiintoista se on.
T: Jukka Koo Salonen