Kalevi Ojaselle täytyi heti vastata kun hän 19.6.14 aamulehdessä väitti minun elävän meneessä ajassa.Ei tiedä vaikka olisimme Kalevin kanssa yhdessä juokseet Liisankallion pommisuojaan kun venäläiset pommikoneet  pommittivat Tamperetta yöllä.Saatiin mennä vasta yhdeksäs kouluun kun tuli valvottua.Jos juttu menee roskakoriin tai  lyhenee paljon niis ajattelin laittaa sen blogiini jos joku sattuisi lukaisemaan,

AIKA ENTINEN EI KOSKAAN ENÄÄ PALAA

Kalevi Ojanen 19.6. Lukijasivulla kertoi minun elävän menneessä ajassa.Eräs ystäväni poikkesi meidän terassilla tuona aamuna. Ojasen juttuun kerroin ajatelleeni vastata Junnu Vainion sanoin: Aika entinen ei KOSKAAN enää palaa.!0-vuotias tyttärenpoikani kuuli puheeni ja sanoi mammalle:”On hienoa kun sodatkaan ei palaa. Elämänherkkä hetki.

Ojasen väittämä ,että enemmistöpäätös ei ole koskaan virheellinen päätös ontuu kodella. ”Virheellinen” päätös on jo tehty ihan muualla kun kaupunginvaltuuston istuntosalissa. Hankkeeseen perustetaan allianssi Tunnelihankeen mukaisesti jolloin määräytyvät urakoitsijat, suunnittelijat, alaurakoitsijat jne.Sen jälkeen valtuustosta tulee hankkeen seurantaryhmä. Gryndereiden juoksupoikana tässä hankkeessa häärii ryhmäpuheenjohtaja (Kok)Leena Kostiaisen aviomies Juha.

Rantatien vaihtoehtohan on rikastumisen kannalta ainoa oikea ratkaisu. Rikastuuko oikeat ihmiset? Raiteiden ympärillä on rakentamatonta maata ja järvistä otetaan lisää. Kaikki rakentaminen keskitetään jatkossa kiskojen ympärille juuri sillä perusteella, että ratikka tarvitsee lisää matkustajia. Vahvan vihjeen antoi aamulehdessä esitelty Ramboil-toimiston saarilähiö suunnitelma. Turussa jo 80-luvulla tämä osattiin. Rikkaiden sukujen ja perheiden omaisuus syntyi näin. Puolimatkat, Ruolat, Kivikartion Lappalaiset, Hartelat jne. Lisäksi joukko alihankintafirmojen omistajia. Perustaja-papat ovat jo kaikki kuolleet mutta jälkipolvet mässäävät kuin euroopan omistajat. Tämä ”Turun –malli” toimii hyvin Tampereellakin. Tampereella on vain suuri ongelma siinä kun täällä ei asu enään oikeita kunnon porvareita. Aikaisemmin asiat voitiin sopia tehtaiden patruunoiden kanssa. Ei tämä Kauppakamari/Vapamuurarilinja oikein toimi.

Ryhmäpäätökset ovat välttämättömiä. Miksi?  Silloin kun valtuutetuille vahtimestarit ajoivat kotiosoitteisiin valtuuston esityslistat liitteineen niin monet valtuutetut kokouksen alkaessa repivät auki suljettua lihavaa kirjekuorta. Nyt siitäkään ei kärähdä kun liikutaan sähköpostissa.

Ojanen on selvästi ”Tainiolainen”. Helsingin viihde-elämän paparazzit ovat varmoja, että Hanna Tainio siirtyy kokoomuksen sitoutumattomaksi ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa. Jokinen ja Ollila katoavat seuraavissa eduskunta vaaleissa politiikan luonnolliseen poistuman kautta. Jäljellejäävä Loukaskorpi loikkaa vihreisiin mamma  Irene Roivaisen  huomaan. Hänellä oli jo kovat poltteet ennen tunneliäänestystä. Prosessin suurin poliittinen vaikutus on se.että jos demarit olisivat säilyttäneet tunnelilinjansa niin kunnallisvaaleissa olisi ehkä säilynyt nykyinen kannatus. Nyt vaan sitten niin käy,että ryhmän koko pienenee 4-5 valtuutetulla. Miksi ryhmä repesi tässä äänestyksessä?

Jukka Koo Salonen. Tanhuankatu 28,. 33560 Tampere gsm 040-5088779