Tähän nyt tallensin Aamulehteen lähettämäni kaksi versiota vastauksesksi SATU HASSILLE.Mukavampi ratkaisu oli kun lehteen tuli 8 rivinen. 4-rivinen oli nyt melkein tyhjä. Noita plogitunnuksia ei aamulehti hyväksy jutunkylkeen.Tulee joskus mieleen, että ketä varten minä tätä blogia pidän.? Kaksi lastani nyt ei näistä jutuista paljon piisaa.Minulle ne ovat tärkeitä ristisanojen ratkaisemisen korvaavia puuhia. Ehkä ne sitten kuitenkin perikuntavaiheessa saavat aikaiseksi sen ,että paperikopiona  siirtyy lastenlapsille Ukin kirjoittamia ajatuksia.Mistä sen tietää mitä niistä aikoinaan tulee???????
 
 
 
Satu Hassille Jukka Koolta
Ainakin minulle tuli ikään kuin puuntakaa Satu Hassin tieto siitä, että valtuuston päätös ns. Tampella-sopimuksen hyväksymisestä on hylätty. Jos Tampella sopimusta ei enää ole  niin onko sitten myös mitätöitynyt  YIT :n ja Tampella Oy:n eläkesäätiöineen perustama yhtiö .Ilmeisesti hankkeen ympärille perustettu Allianssi on  ainoa elin jolla nyt on todellista valtaa, koska se pystyy esittämään kaupunginlle 16-36 miljoonan korvausvaatimukset mikäli tunnelia ei rakenneta.Sen verran Hassille kaupunkilaisten olohuoneesta , että kilpailutuksen mukaisissa kaavoissa rakentaminen ulottuu Näsijärven rantakiville. Tampereen virkamiehet ovat  sairastuneet myyräkuumeeseen. Maan päälle ei voida rakentaa. Onneksi ympäristökunnissa on tilaa. Ainoa rooli kuntalaisella on tuumailla ketä äänestää..”Kahdenvälinen kontakti  Plogissani www.jukkakoosalonen.com lisää jutunjuurta.
Jukka Koo Salonen. Tanhuankatu 28. 33560 Tampere. gsm 040-5088779

MYYRÄKUUMETTA ON LIIKKEELLÄ
Satu Hassin vastine juttuuni osoitti sen , että osa tekstistäni oli ymmärrettävää. Toivottavasti jotkut ymmärsivät hieman enemmänkin. Annan ”Myyräkuumeen” nimen tälle maanalle kaivautumiseen jonka tartunnan virkamiehet ja XL ryhmä ovat saaneet. Vastineen pitää olla niin lyhyt, että tämän tason asiaa ei voi uudelleen lämmittää .Plogillani www.jukkakoosalonen.com  asiaa löytyy enemmänkin.
Jukka Koo Salonen. Tanhuankatu 28. 33560 Tampere gsm 040-5088779