Tänä aamuna 9.9 kun avasin Aamulehden niin taisin äänettömästi kirota. Kuva neljästä vaalilupauksensa nauravasta pettäjästä oli liikaa minulle.Kirjoitin samantien Aamulehteen allaolevan jutun. Ei se paljon helpoiianut mutta ehkä hieman. Pidin sen tähden kiirettä koska ajattelin ,että hyvällä onnella, jos lehti sen suo, niin se tulisi lehteen jo ehkä keskiviikkona. Iltapäivällä demarien ryhmäkokouksessa ryhmä todennäköisesti eroittaa petturit ryhmästä. On parempi kun ryhmä on "PUHDAS" KUIN PETTURIEN SAASTUTTAMA.

DEMARINAISET RAKENNUTTAVAT  TUNNELIN !

Minulla on pahvilaatikko johon olen keräillyt vuosien saatossa Aamulehdestä lähinnä kunnallispolitiikkaa ja hallintoa koskevia leikkeleitä. Inhottavin niistä on otsikolla ”Valtuutetut rakastuivat pikaratikkaan” Kysymys oli satojen miljoonien investoinnista. Kuvassa oli 7 nauravaa naisvaltuutettua. Heistä kolme on tänään etusivulla. Tämän painajaisen en olisi kuvitellut koskaan toteutuvan. Kuvassa on kaksi Tampereen lyhyen pormestarihistorian epäonnistuneinta  apulaispormestaria jotka erittäin pienillä äänimäärillä pääsivät valtuutetuiksi.Alho sai vanhusten huollon alennustilan pysytettyä ennallaan ja Tarja Jokinen maalautettua pätkän pyörätieviivaa Hämeenkadulle sekä juhlallisesti vihittyä Hallituskadulle avatun kenkäkaupan. Huh, huh. Yksi heistä olisi saattanut olla ensimmäinen pormestari. Neljäs on opettajatoimen sijaisuuksista äänestyksen jälkeen vakituiseen tehtävään pääsevä Hämeenlinnassa juuri nyt työskentelevä. Hänen äänestysmuutoksensa hinta oli alliansille edullinen kuin peräkonttitorilla.

Ihmisen pitää ensin olla tyhmä voidakseen  viisastua. Kun valtuutettu ensin pettää vaalilupauksensa ja sen jälkeen ei alistu valtuustoryhmän ryhmäpäätökseen niin päinvastoinkin näkyy asiat menevän. Poistumisvuorossa oleviin valtuutettuihin ei vastapuolenkaan kannata paljon varoja tuhlata .Heidän kohdallaan on kyseessä naismainen turhamaisuus saada vielä kerran julkisuutta. Keinoista viis`.

HANNA TAINION kohdalla henkilökohtaiset panokset ovat suurimmat. Hän on hakenut erästä yhteiskunnan arvostetumpaa ,  huippupalkkaista tehtävää. Nyt kun hän tämän takinkäännöksen jälkeen tulee valituksi niin hän jättää eduskuntatyön ja eroaa kaupunginvaltuustosta. Toisin sanoen hän vain voittaa. HANNAN uskollisena äänestäjänä en olisi voinut uskoa, että hän voi vaalilupauksensa pettää edm syistä. Kirjoitan tätä ap. Tämän päivän ryhmäkokouksessa ei mielestäni voi muuta tapahtua kun näiden takinkääntäjien hyvästely.

Kuvittelin ensi maanantaina voivani ampua puutarhasta pari rakettia ilmaan ihan poliisilaitoksen luvalla, Nekin rahat voi lahjoittaa vaikka Tammelantorinn katusoittajalle.

Jukka Koo Salonen. Tanhuankatu 28. 33560 Tampere. gsm 040-5088779