TÄMÄ TULI KIRJOITETTUA NOIN 5 VIIKKOA SITTEN JA TARJOTTUA AAMULEHTEEN. sAMANTIEN HENKILÖKOHTAISESSA ELÄMÄSSÄNI KAIKKI MENI SEKAISIN.kODISSANI PUTOSIN ETEISEN LATTIALLE KUIN NAHKANIITTI.rEISI MURTUI. KLO N 20.00. AMBULANSSI PAIKALLE JA ACUTAAN.lEIKATTIIN HETI YÖLLÄ. SITTEN HATANPÄÄLLE NIIN KUIN NYT TAPA ON.sIELLÄ MENI REILU VIIKKO. kAHDEN HENGEN HUONE. mONTA MIELENKIINTOISTA IHMISTÄ TAPASIN.kAIKKI OLIMMA RAMBOJA. HOITOHENKILÖKUNTAKIN HIEMAN USKOUTUI MINULLE. jOSKUS KÄY NIIN,ETTÄ HENKILÖKUNTA EI SUOSTU KOTIUTTAMAAN POTILASTA VAIKKA LÄKÄRI NIIN MÄÄRÄÄ.nYT ON SITTEN MENNYT MELKEIN VIISI VIIKKOA KOTONA. ROLLAATTPORILLA JA KAINALOSAUVOILLA SELVIÄN. VAIMO HOITELEE HIENOSTI. ON KUIN VIIDEN YTÄHDEN HOTELLISSA. nYT SITTEN TIEDÄN MITÄ ON HIRVITTÄVÄ TUSKA. JOTAIN HUUMETTA OLISIN KAIVANNUT. EIKÖHÄN TÄSTÄ VIELÄ SELVITÄ.

MIKÄÄN ASIA EI OLE PYHÄ Otsikon mukaisen lauseen kertoi Al 3.10 etusivullaan konsernijohtaja Juha Yli-Rajalan sanoneen .Niin todella on.

Onko Vaalilupaus pyhä vai vaan tyhjänpäiväistä löpinää. Vaalilupausta on kyllä äänestäjien keskuudessa arvostettu. Yleensä siihen on voinut luottaa. Sen pettämistä on vain harvoin tehty niin julkeasti kuin tunneliäänestyksessä neljä demarinaista tekivät. Joukkoa johti Hanna Tainio joka petti 4402 äänestäjänsä ,minä niiden joukossa, luottamuksen, muut kolme olivatkin sitten ihan perässävedettäviä äänimääriltään 343-288. Vaikka petturuuden mittari onkin henkilökohtaisten äänestäjienmäärä, niin surullista on kun tiedotetaan  että, Hanna Tainio on nimitetty THL:n ylijohtajaksi. Siitä tehtävästä me kuntalaiset joudumme maksamaa n.200 miljoonan euron lunnaat.Se mitä Yli-Rajalan lauseen sisältö lopulta tarkoittaa vie melkein yöunet .Nyt kun tunnelirahoja aletaan säästämään niin mikään ei ole pyhää .Lasten ja nuorison palveluista ei tulla mitään saamaan viivan alle. Aktiiviset vanhemmat ja opettajat pitävät sellaista meteliä. Sanotaan, että salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan. Tampereella se iskee aina vanhuksiin. Pakkokotiuttamista myydään uutena säästötoimenpiteenä. Sitä se ei ole .Sitä on toteutettu jo vuosia, Nyt kun vauhtia kiihdytetään niin säästöt suurenevat ja kauhukertomuksia syntyy. Valtakunnallisesti on todettu ,että ikäihmisten siirtojen yhteydessä heistä kuolee muutaman kuukauden aikana n.42%.Turku pääsi eräässä joukkosiirrossa 68 prosenttiin.  Nyt on syntynyt myös työpaikoilla tilanteita, että henkilökunta ei ole suostunut kotiuttamaan ”mummelia.”Kutsutaan lääkäri ja ylihoitaja paikalle ja kielletään henkilöstöä ajattelemasta tunteella. Osa vanhuksista käy vain kääntymässä kodissaan ja Acutan kautta asettuvat jonottamaa entistä paikkaansa. Kun kerrostalon portaikkoon alkaa levitä imelää tuoksua ja asuntoon    mennään niin  löydetään pehmeälihainen ruumis. Käsilaukussa on käyttämättömiä lääkemääräyksiä ja pari lottokuponkia. Kysyn, kuinka tämä on mahdollista? Tämän saattohoidon muoto tulee eliminoida pois.Tampereella tyhjennetään Rauhaniemen ja Kaupin sairaalat samaa aikaa kun ainakin Ruotsissa, Tanskassa ja Hollannissa  investoidaan uusiin hoitopaikkoihin varustautumalla suurien ikäluokkien vyöryyn sairastavien ja hoitoa tarvitsevien joukkoon.

Jukka Koo Salonen. Tanhuankatu 28. tampere 56. gsm 040-5088779